Kuumakivihieronta ja muut palvelut Turussa

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on hierontaa, jossa yhdistyvät tehokkaat käsin tehtävät hierontaotteet kuumilla kivillä tehtäviin hierontaotteisiin, joten siitä saa molempien menetelmien hyödyt samalla kertaa. Lämpö edistää kehon ja mielen rentoutumista, lihasjännitysten laukeamista sekä aktivoi aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista kehosta. Lämmön vaikutus ulottuu kudoksissa jopa 3 cm:n syvyyteen.

Käytän hieronnassa suomalaisia, hiottuja vuolukiviä, jotka varaavat erittäin hyvin lämpöä ja soveltuvat siksi erinomaisesti kuumakivihierontaan. Kivet lämmitetään n. 50 asteisiksi, mutta ne eivät kuitenkaan polta ihoa, koska otteet ovat aktiivisia hierontaotteita, jolloin kivet ovat koko ajan liikkeessä. Kuumakivihieronta sopii lähes kaikille. Lihasjännitysten käsittelyssä kuumakiviterapia on jopa tehokkaampaa kuin tavallinen hieronta, koska siinä yhdistyvät tavallisen hieronnan vaikutukset lämpövaikutukseen.

Kuumakivihieronta ei sovi, jos on tuntopuutoksia, alentunut lämmönsietokyky, suonikohjuja, ohut iho (esim. diabeteksesta johtuen), sydänsairaus, autoimmuunisairaus, lääkitys, jonka sivuvaikutukset lisääntyvät lämmöstä, raskausaikana tai jos on alaraajaturvotusta.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on erittäin suosittu ja vuosituhansia vanha hoitomuoto, joka rentouttaa tehokkaasti ja poistaa stressiä. Se on osa ayurvedista perinnettä, jota on harjoitettu Intiassa jo yli 5000 vuotta. Kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta koostuu erilaisista hierontaotteista, joilla käsitellään hartioita, olkavarsia, niskaa, päänahkaa, korvalehtiä ja kasvoja tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Olo on hoidon jälkeen rauhallinen ja ajatukset kirkkaat. Hoito tehdään istuen eikä siinä käytetä öljyä, joten se sopii erinomaisesti otettavaksi esimerkiksi keskellä työpäivää.

Raindrop-hoito

Raindrop on eteerisillä öljyillä tehtävä hoito, jossa öljyjä levitetään ja hierontaan kevyillä hieronta- ja sormiotteilla jalkateriin ja selkään. Raindropin (sadepisara) nimi tulee siitä, että eteerisiä öljyjä tiputellaan selkärangalle n. 15 cm:n korkeudelta ikään kuin sadepisaroita. Ennen tiputtelua selkään levitetään kasviöljyä.

 

Raindrop-hoito tukee kaikkien kehon elinten, lihasten, luiden ja ruoansulatuksen toimintaa, immuunipuolustusta, kuona-aineiden poistumista kehosta, kehon sähkömagneettista tasapainoa sekä rentouttaa koko kehoa ja mieltä. Raindrop-hoidossa eteeriset öljyt palauttavat kehon takaisin luonnolliseen tasapainoon ja terveyteen monipuolisten, terveyttä tukevien vaikutustensa avulla solutasolta alkaen.

 

Raindropissa käytettävät hieronta- ja sormiotteet ovat kevyitä ja niiden tarkoituksena on levittää öljyt selän alueelle ja stimuloida hermostoa. Hoito ja siinä käytettävät otteet ovat yhdistelmä eri menetelmistä, kuten akupainannasta, akupunktiosta ja refleksologiasta.

 

Raindropissa käytetään seitsemää yksittäistä eteeristä öljyä ja kolmea sekoiteöljyä. Hoitoon varattava aika on 90 min, josta varsinaiseen Raindrop-hoitoon menee n. 60 min ja loput rauhalliseen ylösnousuun ja nesteytykseen. Raindropin jälkeen, ja mielellään jo sitä ennen, on juotava runsaasti vettä.

 

Raindrop sopii perusterveille henkilöille.

 

Raindrop ei sovi mm., jos olet raskaana, sairastat epilepsiaa, olet kuumeessa, sinulla on ihotulehdus tai tarttuva ihotauti tai olet syöpähoidossa

Jos olet epävarma Raindrop-hoidon sopivuudesta, otathan yhteyttä ennen ajanvarausta!

Personal Trainer Linda Eivola

Teen yhteistyötä personal trainer Linda Eivolan kanssa. Hänen puoleensa voit kääntyä kun tarvitset ravintoneuvontaa, haluat aloittaa liikuntaharrastuksen tai kuntosaliharjoittelun tai kuntoremontin. Lindalla on kokemusta myös painonpudotuksesta. Elämäntaparemontin aloittaminen ja toteuttaminen on erittäin paljon helpompaa asiantuntevalla opastuksella kuin yksin puurtamalla joten älä epäröi ottaa yhteyttä Lindaan!