top of page
Nettiajanvaraus hieronta Raisio

Vastaanoton osoite on Kunnaankatu 13 as 19, Raisio, 4. krs. Nimitaulussa alhaalla lukee Rautio.

Olen alkanut opiskella Horstmann-tekniikkaa ja teen harjoitushoitoja. Nyt valittavissa hieronta ja Horstmann-harjoitushoito omana kategoriana. Horstmann-hoito tehdään vaatteet päällä, joten pukeudu tai ota mukaan löysät vaatteet. Lisätietoa Horstmann-tekniikasta täällä.

Horstmann-harjoitushoitoja myös omana katergoriana 30 ja 45 min. 

Horstmann-hoito tehdään vaatteet päällä, joten pukeudu tai ota mukaan löysät vaatteet. Lisätietoa Horstmann-tekniikasta täällä.

Hoitova Hengitys kurssit/työpajat. Lue lisää

Jos sinulla on lahjakortti Musculus Maaritukseen Maaritille, varaa aika alta. Jos sinulla on lahjakortti Marin Hyvinvointilaan Marille, varaa aika täältä.

Lahjakorttikauppa

Lahjakorttikaupassa asiointi on helppoa: pystyt ostamaan lahjakortin vaikka juhlapyhänä, maksamaan saman tien ja toimittamaan sen lahjan saajalle valitsemallasi tavalla sähköpostilla tai tulostettuna versiona. Huomioithan, että valittavissa on vain summa, ei tietty hoito. Näin lahjan saaja voi itse päättää, mihin hoitoon haluaa tulla. Tutustu tarvittaessa hinnastoon ensin.

Kaikki lahjakortit ovat voimassa kuusi kuukautta ostohetkestä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä siitä anneta vaihtorahaa mutta sen voi käyttää useammassa osassa.

Maksunvälityksestä vastaa Stripe. Maksutiedot eivät välity Musculus Maaritukselle.

bottom of page