top of page

Miten minusta tuli hieroja?

Hyppy päätetyöstä hierontaan ei ollut helppo, sitä piti miettiä useampi vuosi. Olen aina tehnyt käsitöitä, erityisesti olen harrastanut neulontaa ja lisäksi kokeillut monia muita juttuja. Ratkaisevaa päätöksessä ryhtyä opiskelemaan hierojaksi oli oivallus, että hieronta on käsityötä. Toinen ratkaiseva tekijä matkalla plintin ääreen oli yrittäjän oppisopimuskoulutus. Marssin oppisopimustoimistoon erään ystävän yllytyksestä kysymään, olisiko mahdollista opiskella hierojaksi yrittäjän oppisopimuksella ja olihan se. Niinpä hain ja pääsin Turun Hieronta-Akatemiaan v. 2011. Valmistuin peruskurssilta 2012 ja keväällä 2013 suoritin näyttötutkinnon.

 

Hierontaan liittyy myös tarina nuoruudestani. Mummoni pyysi minua kerran hieromaan hartioitaan ja minä hieroin. Mummo oli sitä mieltä, että olen synnynnäinen hieroja ja että minun kannattaisi ryhtyä hierojaksi. Silloin en todellakaan osannut ajatella itseäni hierojana enkä oikein ymmärtänyt miksi mummoni sanoi minua hyväksi hierojaksi. En silloin tuntenut anatomiaa juuri yhtään, joten tuskin tiesin, mitä edes hieroin. Mummon hartioiden hierominen on kuitenkin jäänyt mieleeni ja muistan jopa, miltä hartiat tuntuivat ja nyt tiedän, että löysin juuri ne oikeat kohdat hänen hartioistaan. Kohtien löytämiseen ei siis tarvittu anatomian tuntemusta, mutta ammattimaiseen työskentelyyn anatomian tietoja kyllä tarvitaan.

Amurin Helmen takana.jpeg
Öljytarina

Miten tutustuin Young Livingin eteerisiin öljyihin?

Eteerisiin öljyihin tutustuin puolivahingossa kun eräs tuttavani järjesti öljykutsut, joille osallistuin. Ennen öljykutsuja en tiennyt eteerisistä öljyistä juuri mitään enkä ollut käyttänyt niitä kuin muutaman kerran satunnaisesti enkä ollut koskaan ajatellut niiden olevan mitenkään erityisiä. Osallistuin kutsuille lähinnä kannatuksen vuoksi. Lyhyesti sanoen 'ei olisi voinut vähempää kiinnostaa'. Esittelyn aikana oivalsin, että pienissä öljytipoissa on minulle ennestään tuntematonta voimaa ja potentiaalia, ja että pikku tippasille on annettava mahdollisuus osoittaa tehonsa hyvinvoinnin tervehdyttäjänä.

 

Lisäksi jotkin öljyt tuoksuivat yksinkertaisesti taivaalliselta! Tästä syystä tartuin heti kutsuilla mahdollisuuteen alkaa käyttää Young Livingin 100 % puhtaita, kasviperäisiä eteerisiä öljyjä ja muita tuotteita ja hankin omat verkkokauppatunnukset saadakseni tuotteet tukkuhinnalla. Potentiaalinsa ja voimansa öljyt ovat tähän mennessä osoittaneet jo moneen kertaan ja ne ovat tätä nykyä perheessämme jokapäiväisessä käytössä. Jopa perheemme ikuisesti skeptinen teini on hyväksynyt muutaman öljyn käyttöönsä.

Itse asiassa Young Living on vastaus. Vastaus, jota aloin etsiä jo vuosia sitten ollessani toisen verkostomarkkinointiyrityksen jälleenmyyjä. Vastaus, jota en uskonut edes löytäväni, mutta löysin. Vastaus on puhtaus, puhtaus raaka-aineen, valmistustavan, koko tuotantoketjun, valmiin tuotteen, eettisyyden ja inhimillisyyden tasolla. Vastaus on Young Living. Young Livingin eteerisiä öljyjä ja muita tuotteita on ilo suositella ja jakaa eteenpäin. Ja samalla nähdä muutos parempaan hyvinvointiin ja terveyteen.

bottom of page